FOTOLUMINESCERENDE ONTRUIMINGSPLATTEGRONDEN EN PICTOGRAMMEN VOOR HET SPOOR, TREINEN EN STATIONS

Het spoor, treinen en stations vormen een domein met een vitale publieke functie. Bijna anderhalf miljoen burgers zijn er voor hun verplaatsing dagelijks op  aangewezen. Goede zichtbaarheid is een absolute voorwaarde voor veiligheid. Onder alle omstandigheden dienen markante punten zichtbaar te zijn. Bij  calamiteiten waarbij plotselinge duisternis intreedt, moeten ontruimingsplattegronden en vluchtroute bewegwijzering onmiddellijk oplichten, zodat ze helder  zichtbaar worden. Speciaal voor deze sector zijn de fotoluminiserende ontruimingsplattegronden en pictogrammen voor het spoor, treinen en stations ontwikkeld.

Wij bieden een breed assortiment aan van verschillende soorten pictogrammen voor treinen, waaronder ook glow in the dark pictogrammen.
Onze pictogrammen zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Ze zijn eenvoudig te installeren en hebben een lange levensduur vanwege de 3M plaklaag de extra beschermlaar die een speciale anti-graffiti coating heeft, dit zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Onze glow in the dark pictogrammen zijn een slimme oplossing voor treinen die ‘s nachts rijden. Deze pictogrammen lichten op in het donker, waardoor ze zorgen voor extra veiligheid en duidelijkheid voor passagiers en treinpersoneel.

We bieden een breed scala aan pictogrammen, waaronder symbolen voor toiletten, nooduitgangen, EHBO-kits en meer. Daarnaast kunnen we ook maatwerk pictogrammen maken om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Dus als je op zoek bent naar kwalitatieve pictogrammen voor treinen, kies dan voor ons. Wij bieden hoogwaardige producten en een uitstekende service tegen scherpe prijzen. Download onze documentatie en neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Fotoluminiserende Pictogrammen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Fotoluminescerende Pictogrammen

Naast de nalichtende ontruimingsplattegronden leveren wij fotoluminescerende pictogrammen. Deze pictogrammen worden ook wel nalichtende of ‘glow in the dark’- pictogrammen genoemd, omdat ze nog enige tijd zichtbaar zijn nadat het licht bijvoorbeeld is uitgevallen. In noodsituatiesbieden dergelijke pictogrammen een veilige uitkomst, omdat u hiermee nog steeds in staat bent om de nooduitgang te vinden.

Wij bieden fotoluminescerende pictogrammen aan op het gebied van brandveiligheid, vluchtroutes, brandblussers, brandtrappen en obstakels die een vrije  vluchtweg enigszins belemmeren en zodanig een risico vormen voor een veilige evacuatie.

Fotoluminiserende Pictogrammen treinen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Fotoluminescerende noppentegels voor stations

De waarschuwingstegels maken deel uit van geleideroutes voor blinden en slechtzienden mensen. Het innovatieve aspect van de fotoluminescerende noppentegel is dat bij plotselinge stroomuitval de fotoluminescerende (antislip) strip zal gaan opgloeien. Hierdoor kunnen alle reizigers zich veilig en gemakkelijk een weg naar buiten banen.

De nalichtende materialen die wij leveren markeren een duidelijke vluchtroute met een hoge lichtintensiteit in het donker. Denk hierbij aan traptreden in treinen of in stations die bij licht uitval vaak slecht zichtbaar zijn en tot onveilige situaties kunnen leiden. Tevens zijn de fotoluminescerende vloermarkering voorzien van antislip. Dit om de veiligheid van de reizigers te waarborgen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Technische specificaties

Afmeting: 400 x 400 mm
Dikte: 17.5 mm
Gewicht: 4.5 Kg.

Onderhoud: Met neutrale vloeibare zeep schoon maken

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de fotoluminescerende producten?

Meer informatie