The Cyalume light stick, 100% safe battery-free lighting

De Cyalume-breaklights, jouw veiligheidsmaatje

De Cyalume-breaklights, jouw veiligheidsmaatje
Cyalume-lights, ook wel bekend als breaklights of chemlights, zijn van onschatbare waarde in de burgerveiligheid en worden veel gebruikt binnen bedrijven en overheidsinstellingen die zich richten op de veiligheid van het publiek en werknemers.

Brandweerlieden integreren Cyalume-breaklights steeds vaker in hun interventieprotocollen bij reddings- en hulpoperaties, ongeacht hun specialiteit (redding, opruiming, GRIMP, waterredding, duiken, enz.).

Industrieën en andere bedrijven met activiteiten buitenshuis of in besloten ruimtes gebruiken ook Cyalume breaklights als onderhoudsverlichting en evacuatieverlichting.

Bedrijven of openbare plaatsen zoals ziekenhuizen, scholen, bejaardentehuizen, hotels of openbare evenementen hebben vaak noodverlichting nodig. De veiligheid van werknemers en klanten/patiënten staat voorop.

Bij een elektrisch probleem biedt Cyalume je 100% veilig en betrouwbaar licht onder alle omstandigheden. Zelfs thuis, denk aan onze lichtstokken voor jou en je kinderen.

Industrial Safety

Breaklights voor onderhoud en voor persoon identificatie

Maritime safety

Evacuatie, ruimverlichting en voor de veiligheid en onderhoud.

Rail Safety

Breaklights voor onderhoud of voor de veiligheid van passagier evacuatie

Civil Security

Markeren, taggen, routemarkering, etc,

Public Safety

Breaklights voor calamiteiten en evacuaties voor openbare plaatsen

Road Safety

Veiligheidslicht voor het markeren en voor het bijlichten van de reparatie

Home Security

Extra licht voor wanneer er een stroomstoring optreedt

Military

Breaklights worden al jaren gebruikt bij defensie.
Benieuwd naar alle 75 verschillende producten?

Het assortiment breaklights van Cyalume is voornamelijk verdeeld in twee families:

De Cyalume-familie van ChemLight:
Deze breaklights worden gebruikt door het leger als tactische verlichting voor trainingsactiviteiten of in het theater van operaties. Alle legers (landmacht, luchtmacht, marine) evenals de militaire veiligheids- en hulpdiensten (politie, speciale eenheden, brandweer, enz.) gebruiken Cyalume-lights om te markeren, signaleren en identificeren in de meest gevaarlijke situaties, zoals gevechtsoperaties of natuurrampen.

De SnapLight-familie van Cyalume-lights:
Deze breaklights worden gebruikt in de civiele sector (in tegenstelling tot de militaire sector) om te beveiligen, identificeren, markeren… in een breed scala van gebieden. Het gemeenschappelijke punt hier is het gebruik van de Cyalume-stok als veiligheidsuitrusting.

Benieuwd hoe Cyalume-verlichtingsproducten worden gebruikt in uw industrie? neem dan contact met ons op.