DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN EN VOORDELEN VAN BETALUX NOODVERLICHTING

De noodverlichting brandt continu gedurende een levensduur van 15 jaar door middel van Betalights. Daardoor bespaart u op dure bekabeling,  accu’s en onderhoudsbeurten. Ze zijn zeer eenvoudig toe te passen in bestaande gebouwen maar ook zeer geschikt voor nieuwbouw. Er is geen hak- en breekwerk nodig om een elektrische voeding aan te leggen daardoor is deze noodverlichting ook ideaal voor in bijvoorbeeld monumentale panden zoals kerken en kastelen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Noodverlichting tritium lights

GEEN ENERGIEKOSTEN

Doordat de noodverlichting geen energie verbruikt, bespaart u aanzienlijk op uw elektriciteitsverbruik. Een betere energie-
besparing kunt u zich niet wensen. In vliegtuigen worden ze om deze reden al jaren toegepast. Daarnaast heeft u in Nederland ook recht op 13.5% energie-investeringsaftrek.

ONDERHOUDSVRIJ

De noodverlichting kan zeer eenvoudig gemonteerd worden. U schroeft namelijk de vluchtwegaanduidingen aan de muur en u bent klaar! U hoeft bijvoorbeeld niet regelmatig lampen en accu’s te vervangen, waardoor er ook geen kans is op defecte elektronica. Daarnaast hoeft er ook geen gebruik gemaakt te worden van ingewikkelde zelftest systemen.

EMC-ONGEVOELIG

De noodverlichting veroorzaakt geen EMC storingen (pacemakers en gehoorapparaten). Tevens is een kenmerk van de noodverlichting dat ze ook niet gevoelig zijn voor EMC-storingen van buitenaf. Als gevolg zijn de signs zeer goed toepasbaar in ziekenhuizen, medische centrums en aan boord van vliegtuigen.

TEMPERATUUR- EN TRILBESTENDIG

De werking wordt niet beïnvloed door tem-
peratuurvariaties. Waardoor het temperatuurbereik ligt tussen -60°C en +80°C en is daardoor zeer geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld koelcellen. Doordat de signs trilbestendig zijn, zijn ze tevens geschikt voor toepassing in schepen, machinekamers en vliegtuigen.

U kunt snel en eenvoudig hier uw offerte aanvragen voor de Betalux noodverlichting.

ENERGIE BESPARING

Betalight tritium nood-
verlichting levert een belangrijke bijdrage aan energiebesparing doordat ze op geen enkele manier stroom en/of batterijen verbruiken.

EXPLOSIEVEILIG

De noodverlichting bevat geen elektrische compo-
nenten of ontstekingscircuits hierdoor zijn ze zeer geschikt voor toepassing in explosie-
gevaarrijke omgevingen zoals boorplatforms, raffinaderij en benzinestations.

KWALITEITSMANAGEMENT

SRB Technologies is gecertificeerd volgens ISO 9001 en voldoet aan de eisen van het Britse Ministerie van Defensie Standard 62/4.

WATERPROOF

Vanwege het ontbreken van elektrische componenten kunnen de escape signs toegepast worden in vochtige ruimtes of desnoods onder water! Zodoende zijn ze ideaal voor in tunnels en langs snelwegen.

CERTIFICATEN

De noodverlichting wordt vervaardigd onder ISO 9001:2008 en voldoen aan vele voorschriften waaronder: NEN 6088; NEN 7010; NEN-EN 1838; BS-5499 part 2; ANS N540; NFPA Life Safety Code 101 en Richtlijn 92/58 EEG, zijn UL-listed en toegelaten door US-NRC en Ministerie van VROM reg. SAS/2001144917 nr. I.A.9.

REGELGEVING

Ze zijn getest en gecertificeerd door: Lloyds, Det Norske Veritas, Underwriters Laboratories (UL), United States Coast Guard, Canadian Coast Guard, TNO, en British Standard. SRB Technologies is gecertificeerd volgens ISO 9001 en voldoet aan de eisen van het Britse Ministerie van Defensie Standard 62/4.