LICHTGEVENDE TAPE EN ANTISLIP TAPE

Bij plotselinge stroomuitval kan er direct gevaar ontstaan voor de aanwezige mensen in het gebouw. Daarbij zorgen gladde vloeren, vluchttrappen en bordessen dat dit gevaar verhoogd wordt. Want mensen worden hierdoor extra belemmerd in het veilig verlaten van een ruimte. Lichtgevende tape en antislip tape zorgen ervoor dat het gevaar verkleind wordt en dat alle aanwezige mensen veilig en rustig een gebouw kunnen verlaten. De kleur van de tape is in het licht wit van kleur en in het donker kleurt deze groen.

Fotoluminescerende tape

De fotoluminescerende oftewel lichtgevende tape wordt met name gebruikt voor omlijsting van deuren, obstakels en trapleuningen. Bij spontane duisternis worden deze objecten direct goed zichtbaar waardoor het gemakkelijker wordt om een ruimte rustig en zonder paniek te kunnen verlaten. Bovendien is deze tape in verschillende maten en lengtes verkrijgbaar.

Lichtgevende tape en anti slip tape

Bewaren

Bewaren

Lichtgevende tape en antislip tape

Bewaren

Bewaren

Fotoluminescerende antislip tape

De lichtgevende antislip tape is een zeer sterke en duurzame tape met een bijzonder hoog nalichtend vermogen bij goede omgevingsverlichting. Op loopbruggen, trappen en vluchttrappen wordt de tape met name toegepast zodat deze goed te zien zijn en veilig begaanbaar zijn door de antislip laag. Deze antislip laag is een erg stroeve laag zonder schurende korrels die erg gemakkelijk schoon gehouden kan worden. Hierdoor kan deze tape ook erg goed worden toegepast in ruimtes waar strikte bacteriële eisen van kracht zijn. Tevens is de tape ook erg goed geschikt om een belijning op de vloer mee aan te brengen. Daarnaast kan deze tape ook buiten worden toegepast, denk hierbij aan trappen en bordessen. Doordat de antislip tape erg krachtig is is deze ook erg goed geschikt voor de offshore sector.

Informatie
Wilt u meer informatie over de verschillende maten en lichtintensiteiten van de fotoluminescerende (antislip) tape.

Informatie