Betalux Noodverlichting, fotoluminiserende bewegwijzeringen & brandblussers.

Contactgegevens

Wilt u verdere informatie over onze producten of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op of laat u terug bellen en wij plannen graag een afspraak in om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken.

U kunt een email sturen naar info@lighting-solutions.co.nl of onderstaand contactformulier invullen. Wij streven ernaar om binnen 24 uur u een reactie te sturen.

In samenwerking met “Mooij Engineering” leveren wij ook technische tekeningen op maat. Technische tekeningen kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Als eerste dient een bouwkundige tekeningen uiteraard voor het visueel maken van “wat” en “waar” geplaatst moet worden. Daarnaast worden de bouwkundige tekeningen ook ingezet als werktekening zodat alle materialen op de correcte plek geplaatst worden. Ten slotte worden er met technische tekeningen en bijbehorend bestek communicatieve fouten geminimaliseerd.

Lighting Solutions
Hoge Eng West 28
3882 TR Putten
The Netherlands

Phone: 0031 341 36 0111
Fax:      0031 341 36 1238
info@lighting-solutions.co.nl
www.vluchtwegaanduidingen.nl

Op de website www.betalight.nl kunt u informatie vinden over de andere producten die wij produceren, zoals vluchtwegaanduidingen voor vliegtuigen en booreilanden, deurkrukken, kompassen, en militaire zaklampen.

Contact Lighting Solutions