LICHTGEVENDE ALUMINIUM TRAPPROFIELEN

De lichtgevende aluminium trapprofielen verhogen de veiligheid in elk gebouw. Tijdens evacuatie bij stroomuitval en/of rookontwikkeling in een gebouw blijven de traptreden duidelijk zichtbaar. Naast dat de lichtgevende trapprofielen bijdrage aan de veiligheid in een gebouw, beschermen ze bovendien ook de trap tegen slijtage van de trapkanten.

Kunst en daglicht zorgen ervoor dat de lichtgevende trapprofielen zich kunnen opladen en in het donker gedurende 8 tot 12 uur lang licht kunnen afgeven waardoor de traptreden goed zichtbaar zijn in het donker. Hiervoor is geen accu, batterij of stroom nodig. De fotoluminescerende (nalichtende) aluminium trapprofielen zijn vervaardigd uit degelijk aluminium met een antislip laag en zijn voorzien van een hoogwaardige luminescerende voeg.

Tegenwoordig is het bijna vanzelfsprekend dat de lichtgevende aluminium trapprofielen in openbare ruimtes van bedrijven en instellingen worden toegepast om optimale veiligheid te kunnen bieden.

Bovendien zijn de lichtgevende trapprofielen zeer goed te combineren met de fotoluminescerende tape waardoor er altijd een veilige route gevolgd kan worden naar de uitgang als er een noodsituatie is.

lichtgevende aluminium trapprofielen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Belangrijke kenmerken van de lichtgevende aluminium trapprofielen

  • Voorzien van antislip laag
  • Hoogwaardige luminescentiemateriaal (300 mcd.)
  • Eenvoudige installatie middels montage kit en/of schroeven
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Geen stroom, accu’s of batterijen nodig
  • Snelle opnamen van licht (5-10 minuten)
  • Lange na gloeitijd (8-12 uur)

Nalichtend trapprofielLichtgevende trapprofiel Nalichtend trapprofielBewaren

Bewaren