Fotoluminiserende / nalichtende TL cover

In geval van calamiteiten is het belangrijk om een minimum lichtniveau te hebben zodat mensen veilig en rustig een gebouw kunnen verlaten. Paniek en ongelukken worden hierdoor geminimaliseerd. De fotoluminescerende oftewel nalichtende TL cover is een lichtdoorlatende tube. Deze cover wordt over
een bestaande TL buis heen geschoven. De TL cover laad zichzelf op door het normale TL licht en ze vereisen geen ingewikkelde installatie. Deze covers zijn 100% betrouwbaar, ze maken geen gebruik van elektriciteit, batterijen of bedrading en ze zijn onderhoudsvrij. De tl covers hebben een levensduur van 10 jaar.

De TL Cover is gemaakt van veilige natuurlijke mineralen. Als de nalichtende TL cover volledig opgeladen is door het normale TL licht is er voldoende licht om een gebouw te ontruimen. Tot wel 90 minuten na stroomuitval geven ze voldoende licht, hierdoor kan men duidelijk de weg vinden naar de dichtstbijzijnde nooduitgang.

De nalichtende TL cover wordt met name toegepast in de volgende ruimtes; magazijnen, technische ruimtes en parkeergarages. Voor lange gangpaden van bijvoorbeeld ziekenhuizen en zorginstellingen zijn ze ook er goed geschikt. De nalichtende TL cover draagt bij aan een verhoogde veiligheid in gebouwen.

Fotoluminiserende nalichtende TL Cover

Fotoluminiserende nalichtende TL Cover

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

De belangrijkste kenmerken van de nalichtende TL cover

  • Eenvoudige te installeren
  • Onderhoudsvrij
  • 100% betrouwbaar
  • Lage eenmalige kosten
  • Geen verandering nodig aan een bestaand armatuur
  • Verhoogd de veiligheid en verminderd paniek en ongelukken

De nalichtende TL covers zijn perfect te combineren met de fotoluminescerende tape of trapprofielen

Fotoluminiserende nalichtende TL Cover

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren