Marine antisliptape is één van de eerste maritieme specifieke producten op maat gemaakt voor gebruik op open zee.

Geschikt voor pleziervaartuigen, competitieve boten, commerciële vaartuigen tot aan marine schepen.

Marine antisliptape is het eerste product dat 100% gegarandeerd zoutbestendig is. We vonden het nodig om deze functie te hebben vanwege de lange tijd die dit zal worden toegepast op een schip in de open zee, terwijl wij eerder Safety-Grip en onze antislip materialen hebben gebruikt, met uitzondering van onze chemisch resistente Safety-Grip, konden we geen volledige zoutbestendigheid garanderen. Met een zoutbestendige marine antisliptape kunnen we gerust garanderen dat, mits correct aangebracht op een schone, droge ondergrond, de levensduur uitzonderlijk zal zijn. Voor extra garanties helpen onze hulpmiddelen de levensduur van het materiaal te verlengen.

Terwijl de constructie van de antisliptapes voor de scheepvaart bestaat uit korrels die op een oppervlak worden aangebracht, in tegenstelling tot onze schuurproducten waarop aluminiumoxide is aangebracht, is de korrel hier S2, meer als een kleine glasparel dan een scherpgerande korrel, om zorgen voor comfort bij het lopen op blote voeten, maar bieden een efficiënte slipweerstand bij gebruik in stressvolle omstandigheden. Dit maakt het geschikt voor gebruik op pleziervaartuigen voor slipbescherming en comfort, maar zal uitblinken in meer veeleisende toepassingen, zoals wedstrijdboten of jachtraces, of commerciële schepen.

Marine antisliptape leent zich uitstekend voor gebruik buiten maritieme specifieke toepassingen. Vanwege het reinigingspotentieel van maritieme antisliptape, kan het worden toegepast in keukens en betegelde ruimtes die onderworpen zijn aan strikte reinigingsnormen. De S2 die op het oppervlak wordt aangebracht, veroorzaakt geen schade aan reinigingsapparatuur omdat het geen scherpe randen heeft.

Verkrijgbaar in rollen of stansvormen. Heeft u specifieke kleuren of vormen nodig, dan bespreken wij, afhankelijk van de bestelhoeveelheid, graag uw wensen.

Marine Antislip-tape

  • Zoutbestendig
  • Geschikt voor blote huid en kleding
  • Voor maritieme toepassingen
  • Verkrijgbaar op rollen van 19 mm tot 1168 mm

Als u geïnteresseerd bent in de grove Safety-Grip-tape, kunt u telefonische contact met ons opnemen of via livechat of  via het contactformulier onderstaand.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Maritime-Safety-H3460-grip-antislip-anti-slip-tape-heskins-lighting-Solutions-vluchtwegaanduidingen-zwart

Zwart

Average LRV 0

Maritime-Safety-grip-antislip-anti-slip-tape-heskins-lighting-Solutions-vluchtwegaanduidingen-H3460-blauw

Blauw

​Pantone/RAL
300U/5017
​Average LRV
​7

Maritime-Safety-grip-antislip-anti-slip-tape-heskins-lighting-Solutions-vluchtwegaanduidingen- H3460 -grijs

Grijs

Pantone/RAL
422U/7042
​Average LRV
​24.75

Maritime Safety grip- H3460W - antislip - anti slip tape - heskins - lighting Solutions - vluchtwegaanduidingen - wit wit

Wit

Contact

Wilt u meer informatie over de maritieme Safety-Grip producten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact