Grove Safety-Grip heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een grovere korrel op het oppervlak dan die van standaard safety-grip

De korrel is nog steeds van het zelfde materiaal, aluminiumoxide; maar het verschil is dat de korrels groter zijn met diepere groeven en hogere punten. Een diepe antisliplaag helpt verstopping door vuil, stof, ijs enz. te voorkomen. Een diepere korrel zorgt voor een grote duurzaamheid.

Maten

Elke breedte van 19 mm tot 1168 mm is mogelijk. Breedtes tussen 10 mm en 18 mm zijn op speciaal verzoek verkrijgbaar. De beschikbare maten zijn 25 mm, 50 mm, 75 mm, 100 mm en 150 mm breed, zonder naden over de volledige breedte. Alle voorraadmaten hebben een lengte van 18,3m.

Toepassing

Vanwege de grove structuur, is het meer geschikt voor toepassingen die worden blootgesteld aan een constante dekking van vuil of water. Industrie- of bouwplaatsen hebben onder andere last van blootstelling aan vuil. De diepe uitsparingen op het oppervlak van de griptape voorkomen dat het binnen redelijke maten verstopt raakt, waardoor het in veeleisende omgevingen voldoende slipbescherming biedt.

Custom grove griptape

We kunnen een groot aantal op maat gemaakte antislipoplossingen bieden als het gaat om de grove griptape. Afhankelijk van de bestelhoeveelheid produceren wij de grove antisliptape in elke maat, vorm of kleur (passende RAL- en Pantone-kleuren).

Grove Antislip -tape

  • Grover oppervlak om verstopping door stof en modder te voorkomen
  • Geschikt voor bouwplaatsen en  modderige locaties
  • Verkrijgbaar in breedtes van 19 mm tot 1168 mm

Als u geïnteresseerd bent in de grove Safety-Grip-tape, kunt u telefonische contact met ons opnemen of via livechat of  via het contactformulier onderstaand.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Safety-grip-antislip-anti-slip-tape-heskins-lighting-Solutions-vluchtwegaanduidingen-zwart

Zwart

Average LRV 0

Safety-grip-antislip-anti-slip-tape-heskins-lighting-Solutions-vluchtwegaanduidingen-geel

Geel

Pantone/RAL
113U/1023
​Average LRV
​38.25

Safety-grip-antislip-anti-slip-tape-heskins-lighting-Solutions-vluchtwegaanduidingen-geel-zwart

Geel / Zwart Hazard

Pantone/RAL
113U/1023
Average LRV
42.50

Safety-grip-antislip-anti-slip-tape-heskins-lighting-Solutions-vluchtwegaanduidingen-groen

Groen

Pantone/RAL
342U/6010
​Average LRV
​1.50

Contact

Wilt u meer informatie over de Safety-Grip producten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact