Fijnstructuur anti-slip tape

Is een mild schurende Safety-Grip-tape en heeft de mildste antislipcoating in ons assortiment. Hoewel ze nog steeds 100% dekking hebben, zijn de korrels die op het oppervlak worden aangebracht veel kleiner dan alle andere in ons assortiment. Dit resulteert in een lage piek-tot-dalmeting, wat in sommige toepassingen voordelig en wenselijker is.

Deze eigenschappen maken mild schurende Safety-Grip tape het lichtste, dunste schurende materiaal in ons Safety-Grip assortiment. Het is ook veel zachter en biedt voldoende slippreventie in de juiste omgevingen.

Mild schurende Safety-Grip-tape is een ommekeer in de jaren die we hebben besteed aan het zoeken van de meest schurende antisliptapes die mogelijk zijn. We bouwden voort op ons assortiment schuurmiddelen met antisliptapes met de grootste korrelkorrels, met de diepste groeven die onze klanten uitzonderlijke grip geven, en geschikt voor vuile omgevingen, zoals bouwplaatsen of mijnbouw. fijnstructuur Safety-Grip biedt onze klanten het andere uiteinde van het antislip spectrum.

Mild schurende Safety-Grip tape wordt momenteel alleen in zwart geproduceerd. Afhankelijk van de afname kunnen we het voor u op maat produceren in elk kleurformaat dat overeenkomt met uw Pantone- of RAL-referentiecodes.

We kunnen elke rolbreedte produceren van 10 mm tot 1168 mm, elke gestanste vorm kan worden geproduceerd en rollen zijn beschikbaar tot een lengte van 100 meter.

Fijnstructuur safety-grip

  • Lichtste en dunste antislip tape
  • Binnen en buiten gebruik
  • Waterafstotend
  • Verkrijgbaar op rollen van 19 mm tot 1168 mm

Voor meer informatie over standaard Safety-Grip-tape, of om een ​​bestelling te plaatsen, kunt u telefonische contact met ons opnemen of via, livechat of het contactformulier invullen om een ​​aanvraag in te dienen.

Contact

Wilt u meer informatie over de Safety-Grip producten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact