Extra grove Safety-Grip antisliptape is uniek. Het is ‘s werelds meest duurzame en grofste antisliptape.

X-Coarse gebruikt een zeldzame en zeer grote soort aluminiumoxide korrel. Het gruis is zo zwaar dat er een speciale folie voor nodig is om de duurzaamheid van de tape te waarborgen. De extra stevige folie is gecoat met een hoogwaardige lijm (HG), de lijm is ontworpen om te hechten aan moeilijke of slechte ondergronden, zoals een laag-energetische poedercoating die notoir problematisch is voor normale lijmen.

Maten

Wij produceren X-Coarse antisliptape in elke breedte van 19 mm tot 1168 mm, breedtes tussen 10 mm en 18 mm zijn beschikbaar op speciale bestelling. Extra grove Safety-Grip-tape is verkrijgbaar in rollen van 25 mm, 50 mm, 75 mm, 100 mm en 150 mm van de plank, met een selectie van stansvormen. Elke maat kan afhankelijk van de hoeveelheid worden geproduceerd; onze stansen is nauwkeurig tot 0,1 mm. Alle rollen worden geleverd in een lengte van 18,3 meter.

Toepassing

X-Coarse Safety-Grip is ontworpen voor zware, industriële toepassingen. De diepe korrel is goed bestand tegen zware omstandigheden en intensief gebruik. X-Coarse antisliptape vult zich niet snel met bijvoorbeeld ijs; de extreem diepe groeven helpen om vloeistoffen weg te laten stromen.

Custom extra grove antisliptape

Naast onze kant-en-klare producten, kunnen we, afhankelijk van de bestelhoeveelheid, standaard Safety-Grip produceren in een breed scala aan maten, vormen en kleuren (passend bij Pantone of RAL-kleuren).

Extra grove antisliptape

  • Uitermate geschikt voor zware omstandigheden en intensief gebruik
  • Geschikt voor gebieden die zijn blootgesteld aan extreem weer met bijvoorbeeld sneeuw en ijs
  • Verkrijgbaar in breedtes van 19 mm tot 1168 mm

Voor meer informatie over standaard Safety-Grip-tape, of om een ​​bestelling te plaatsen, kunt u telefonische contact met ons opnemen of via, livechat of het contactformulier invullen om een ​​aanvraag in te dienen.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Safety-grip-antislip-anti-slip-tape-heskins-lighting-Solutions-vluchtwegaanduidingen-zwart

Zwart

Average LRV 0

Safety-grip-antislip-anti-slip-tape-heskins-lighting-Solutions-vluchtwegaanduidingen-groen

Groen

Contact

Wilt u meer informatie over de Safety-Grip producten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact