Onze huidige assortiment van antislipmaterialen is sterk genoeg om bestand te zijn tegen industrieel gebruik en meer

maar al geruime tijd hebben we verschillende klanten gehad die ons vroegen om zeer dikke antislipmaterialen te produceren voor hun toepassingsvereisten, maar dit bereiken heeft altijd geleid tot veel productiebelemmeringen.

Begin 2015 hebben we de beslissing genomen om zeer dikke antisliptape van 2 mm dik te produceren! Dit heeft ertoe geleid dat we de benodigde productiemachines hebben aangepast om de extra dikte van dit materiaal aan te kunnen, en hebben we geïnvesteerd in een nieuwe reeks snijmeshouders om ervoor te zorgen dat we de dikke Safety-Grip-producten kunnen maken met hetzelfde niveau van consistente kwaliteit als van ons huidige assortiment antisliptapes die van ons gewend bent.

Vanaf juli 2015 produceren we 2 mm dikke griptape in één antislip hoofdklasse, die ergens tussen standaard en grof zit, en is verkrijgbaar in één kleur, zwart.

De nieuwe, 2 mm dikke griptape, die eigenlijk een beetje dikker is gemaakt door de lijm die op de basis is aangebracht, heeft nu ontzettend veel toepassingen, met name de toepassing in uitsparingen om niet alleen struikelgevaren te verwijderen, maar ook om de antislip-eigenschappen van looppaden of trappen te verbeteren.

Het wordt ook gebruikt als een dikker materiaal, voornamelijk voor uitsparingen, dwz omhoog boven het omringende metaal of steen uit te komen. Als u aan ons normale materiaal denkt, is een uitsparing van minder dan 0,8 mm diep moeilijk te bereiken en ongebruikelijk, een uitsparing van 1,8 mm of zelfs 2 mm is gemakkelijk en heel eenvoudig te bereiken met de zeer dikke Safety-Grip tape.
Sommige mensen geven over het algemeen de voorkeur aan dikkere materialen, boten gebruiken vaker 2 mm dikke producten, het is historisch en ook bij vloeren die zijn gemaakt van plaatstaal, zorgt de dikte voor demping.

Maten

We kunnen het leveren in gesneden stukken of op rollen van 20 mm tot 1170 mm breed en 18,3 m lang. Dikke griptape is hoe dan ook verkrijgbaar tegen een zeer scherpe prijs.

Dikke anti-slip tape

  • Geschikt voor uitsparing toepassingen
  • Dikte zorgt voor meer demping op harde oppervlakken
  • Verkrijgbaar in breedtes van 20 mm tot 1170 mm

Voor meer informatie over standaard Safety-Grip-tape, of om een ​​bestelling te plaatsen, kunt u telefonische contact met ons opnemen of via, livechat of het contactformulier invullen om een ​​aanvraag in te dienen.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Safety-grip-antislip-anti-slip-tape-heskins-lighting-Solutions-vluchtwegaanduidingen-zwart

Zwart

Average LRV
0

Safety-grip-antislip-anti-slip-tape-heskins-lighting-Solutions-vluchtwegaanduidingen-geel

Geel

RAL/Pantone
1003/109U
Average LRV
39.67

Contact

Wilt u meer informatie over de Safety-Grip producten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact