Al onze anti-slip materialen hebben een hoge chemische bestendigheid; de potentiële kracht van een chemische stof om de antisliptape te beschadigen verschilt van oplossing tot oplossing.

Veel voorkomende chemicaliën zoals water, zeepoplossingen of vele andere vormen geen kwaad, zelfs incidentele blootstelling aan bepaalde petrochemicaliën of hardere reiniging heeft geen invloed op dit materiaal. In bepaalde, en zeer zeldzame, situaties kan de antisliptape volledig worden ondergedompeld in een vloeistof die extreem agressief is. Sommige van onze klanten gebruiken problematische oplossingen; deze kunnen hoge concentratie MEK, tolueen, zuren, alkaliën enz. omvatten.
Voor bijna alle toepassingen presteert onze conventionele Safety-Grip-assortiment uitstekend. In een klein aantal toepassingen kan een van de twee situaties problemen veroorzaken;

1. Chemische retentie

In deze situatie kunnen milde chemicaliën, zoals basisreinigingsmiddelen gemengd met water, op het oppervlak op de antisliptape worden vastgehouden zonder dat ze kunnen ontsnappen, de vloeistoffen vormen een reservoir en kunnen zonder enige vorm van dissipatie na verloop van tijd kan de lijmlaag beschadigen die de mineralen op de plastic film / tape houden.

2. Agressieve chemicaliën

Onze Safety-Grip is niet ontworpen om bestand te zijn tegen agressieve chemicaliën zoals tolueen, MEK enz. De chemicaliën worden niet vaak gebruikt, maar ze kunnen problemen veroorzaken op de lijmlaag.

Chemisch bestendige antisliptape heeft een gemodificeerde lijmlaag van top kwaliteit; deze wijziging helpt problemen te voorkomen door weerstand te bieden aan de meeste chemische blootstellingen. De lijm is zodanig ontworpen om langdurige blootstelling aan chemicaliën met een hoge concentratie te weerstaan. Chemicaliënbestendige Safety-Grip heeft precies hetzelfde uiterlijk als ons normale Safety-Grip-assortiment, de korrel ziet er hetzelfde uit, de hechting is hetzelfde niveau en het heeft dezelfde niveaus van wrijvingscoëfficiënt (hoe gripniveaus worden gemeten).

Chemicaliënbestendige Safety-Grip is verkrijgbaar in 3 kwaliteiten.

• Standaardkwaliteit
• Grove kwaliteit
• X-Coarse met HG lijm.

Alle 3 zijn afgewerkt met dezelfde harscoating, maar hebben net als onze Safety-Grip korrels van verschillende grootte op het oppervlak aangebracht om te voldoen aan de eisen die verschillende omgevingen stellen.

Momenteel wordt het alleen in het zwart en zwart/geel geproduceerd, maar het kan ook in andere kleuren worden geproduceerd. Alle rolbreedtes zijn leverbaar en gestanste stukken zijn op aanvraag leverbaar.

Chemicaliënbestendige Safety-Grip

  • Specifiek geproduceerd om chemische blootstelling te kunnen weerstaan
  • Geschikt voor gebruik in gebieden met een hoge chemische blootstelling
  • Verkrijgbaar in 3 kwaliteiten
  • Verkrijgbaar op rollen van 19 mm tot 1168 mm

Voor meer informatie over standaard Safety-Grip-tape, of om een ​​bestelling te plaatsen, kunt u telefonische contact met ons opnemen of via, livechat of het contactformulier invullen om een ​​aanvraag in te dienen.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Safety-grip-antislip-anti-slip-tape-heskins-lighting-Solutions-vluchtwegaanduidingen-zwart

Zwart

Average LRV 0

Safety-grip-antislip-anti-slip-tape-heskins-lighting-Solutions-vluchtwegaanduidingen-geel-zwart

Zwart / geel hazard

Contact

Wilt u meer informatie over de Safety-Grip producten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact