Anti-slip branduitgang markeringen zijn ontwikkeld en geproduceerd om een ​​snellere, efficiëntere manier te bieden om een ​​duidelijke zone en prominente bewegwijzering voor uw nooduitgangen te creëren.

De plaatsing die letterlijk minuten duurt en onmiddellijk kan worden gebruikt is een groot voordeel vergeleken met geschilderde markeringen, Wij leveren ze compleet met een industriestandaard antislipoppervlak.

Al deze factoren maken vloermarkeringen voor nooduitgangen een veel snellere en kosteneffectieve oplossing om de antislipmarkeringen voor nooduitgangen op uw deuren aan te brengen, en ze zijn verkrijgbaar in de maten 1 x 1 meter en 1 x 1,5 meter.

De nooduitgang markeringen zijn voorbedrukt met ‘FIRE EXIT’ en ‘KEEP CLEAR’, compleet met geel/zwarte chevrons, gecoat met aluminiumoxide korrel en een permanente, sterk hechtende zelfklevende coating.
We kunnen, afhankelijk van de hoeveelheid, op maat gemaakte bedrukking of formaten van branduitgang vloermarkeringen maken om aan uw behoeften te voldoen.

Markering voor nooduitgang

  • Markeert uitgangen in een gebouw om ervoor te zorgen dat het gemakkelijk te herkennen is en vrij blijft
  • Snel en eenvoudig te plaatsen
  • Verkrijgbaar in 100 x 100cm & 100 x 150 cm

Voor meer informatie over standaard Safety-Grip-tape, of om een ​​bestelling te plaatsen, kunt u telefonische contact met ons opnemen of via, livechat of het contactformulier invullen om een ​​aanvraag in te dienen.

H3416-Anti-Slip-Fire-Exit-Marker-at-Door-heskins-vluchtwegaanduidingen

H3416-Anti-Slip-Fire-Exit-Marker

Contact

Wilt u meer informatie over de Safety-Grip producten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact